Min busunge!

 

 

Idag gjorde vi stora ultraljudet. Man gick igenom hjärta, hjärna, lungor, njurar, lårben, ryggrad, bäcken, ansikte, händer, fötter, armar, ben och urinblåsan. "Anatomi till synes utan anmärkning" står det på pappret vi fick.

Däremot kunde hon inte fastställa exakt vart moderkakan satt, men hon såg att den låg långt ner. Så vi ska komma tillbaka i vecka 32 (gud det är om 100år) och kolla hur den sitter då. Det är viktigt att veta inför förlossningen vart kakan sitter så den inte sitter i vägen där bebisen ska ut. Så det måste man kolla upp, speciellt nu när den låg långt ner på mig. Om den skulle ligga för passagen ut- så gör man kejsarsnitt, men det är ganska ovanligt. Kakan brukar "växa" uppåt allt eftersom magen och livmodern växer.

 

När det var dags att kolla kön buffade barnmorskan på magen flera gånger för att få Atlas att vända på sig. Han var svår flirtad och ville mest ligga och suga på tummen ifred. Ibland la han händerna för ansiktet och vägrade helt och hållet att svara på buffningarna utifrån. Så tillslut fick vi ge upp. Vi vet alltså fortfarande inte om det blir en flicka eller pojke. Vi får vänta till vecka 32 då nästa stora ultraljud är.

 

Huvudsaken är att Atlas är frisk och att allt ser ut precis som det ska, vilket det gjorde. Ingen är gladare än mamman och pappan till denna lilla busunge ♥


Kommentarer
Postat av: Blue Velvet

Nej, vad tråkigt!!!! Åhh, det är ju långt kvar till v 32...(tycker jag) =D

Men ni fick bilder, eller?

2011-03-11 @ 13:13:42
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Blue Velvet

Det är tydligen inte bra med ultraljud, eller?

2011-03-11 @ 13:36:20
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: lillannie

va skönt att höra att det går framåt=) !! hejjja bebbe!

2011-03-11 @ 14:39:04
URL: http://lillannie.blogg.se/
Postat av: Åren går

Härligt att ni fick se Atlas och att allt var bra! kram

2011-03-11 @ 15:15:45
URL: http://arengar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0