12 augusti 2011

Jag blir alldeles slut och stressad av den här bildlistan. haha vad har jag gett mig in på? Jaja, bara att fullfölja min uppgift. Snart är det över, hang in there!



Annars ser jag fram emot helgen. Svärfar kommer upp från Barsebäck och hänger med oss ikväll. Imorgon firar jag och A 2år ♥ (vet iofs inte vad vi ska hitta på) och på söndag ska vi på lägenhetsvisningar.


De värsta grav-krämporna verkar ha blivit bättre men illamåendet kommer som en kalldusch vid 18-tiden varje kväll. Då är det ingen idé att prata med mig. Jag hoppas att v.14 som startar på måndag är snällare mot mig.

Sen vill jag lägga till, att eftersom jag vet exakt vilket datum USÖ plockade äggen (måndag den 22 november), så är ju varje måndag min brytdag för ny graviditetsvecka. Men grejen är att SöS har sagt att jag ska förlösas senast den 12 augusti (jag är tillbakaflyttad och vet inte varför, men jag protesterar inte) så ska jag beräkna graviditeten utigrån BF så är min brytdag på fredagar. Jaja, man kan slita ut hjärnan för mindre. Huvudsaken är att Atlas mår bra och kommer när han är klar.


Kommentarer
Postat av: M-A

Jag gillar din bilddagbok! Mycket bra initiativ :) Saknar dig mitt gullehjärta. Jag hoppas du slipper illamåendet snart. Åhh håll oss uppdaterade på barnvagnsfronten.

Grattis på 2 årsdagen.

Puss på dig och kärlek till er tre!! xxx

2011-02-04 @ 15:10:58
URL: http://queenma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0