Babybjörn och babyskydd

Eftersom A redan somnat efter den supergoda lasagnen och en lång jobbvecka, passade jag på att surfa efter grejer på blocket. Hittade en babybjörn och ett babyskydd som funkar till vår bugaboovagn.


Kommentarer
Postat av: Marie

Maxi cosi verkar bra, sett flera föräldrar som har det på jobbet! Smart med den där sufletten att dra över. Tog sista primolut-nor tabletten igår, dags att vänta på mensen nu då.. sen sätta igång med progynon (tror jag det hette) ääntligen är vi igång igen.. april redan juhh!! Om det inte plussar denna gång hoppas jag att vi hinner med en andra FET innan sommaren är här. Trodde inte att det skulle dra ut så på tiden.. Men skönt att de verkar haja att min mens är knäpp, och att stimulerad är det som funkar!



Ååh vad jag hoppas jag kan skylla på att jag är gravid och är tjockis snart. Nu har jag bara mig själv att skylla :P haha..



Du är så otroligt vacker och med världen finaste mage. Men förstår att man känner sig svullen och sådär även fast du har en bulle i ugnen. Men bara så du vet, du är VACKER!!

2011-04-02 @ 14:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0