Till dig som kämpar:

 

Snälla du.

Ge inte upp! Fortsätt mot det mål Ni båda vill nå. Det är tufft nu, det blir tufft ibland. Låt inte nederlagen slå dig eller er i bitar. Det kommer ljusare tider och en dag är den hos er... bebisen.

Snälla du.
Ge inte upp! Hade min mamma gett upp hade jag inte funnits idag.

 

Styrkekram från Elvie!


Min Elvie

Ni glömmer väl inte bort Elviebloggen.
Massa bebisar!
Senaste tiden har det kommit en massa IVF-bebisar till världen. Jag blir så berörd, då jag följt dessa tjejer (och många fler) under en lång tid.

Senast idag kom Martinas lilla Vega till världen och bara ett par dagar efter Elvies födsel kom Jennys bebishumla. Även Familjecirkus och Rödtotten har fått äntligen sina älsklingar.


GRATTIS SOM FAN!
Det finns ingen period i mitt liv (so far) som har varit så fantastisk och omtumlande som den 27 juli och framåt då min Elvie kom.

Tuttar.

Allvarligt. Jag köpte en BH i storlek F... All denna mjölk gör ju tuttarna helt sjukt stora.

Jag har iaf lyckats få Elvie att helamma nu, men fy fan vad kämpigt det har varit. När det var som kämpigast ville jag bara ge upp allt vad amning innebar. Men jag gav inte upp och det har belönat sig nu, hon äter sig mätt vid bröstet och det tar inte längre tid än 20-30 minuter oftast. Jag är glad att jag inte gav upp. Nu får vi hoppas att det funkar i allafall 6 månader.

Elvie har börjat med napp. Vi var lite osäkra på om vi skulle erbjuda henne napp, men eftersom hon gått upp stadigt i vikt och amningen fungerar bra nu, tyckte vi att det kanske var en bra idée. Speciellt eftersom hon ofta vill snutta och jag kan inte alltid sitta och ge henne tutte bara för att hon vill snutta lite.

Elvie och nappen.


Efterkontroll

Idag var jag på efterkontroll på Spec. MVC. Jag fick träffa min barnmorska Karin igen efter semestern och Elvies ankomst. Vi pratade ett bra tag om allting och sen gjorde vi "slut"... Förhoppningsvis blir vi gravida igen om ett par år och då är jag tillbaka där igen med mina krämpor. haha.

RSS 2.0