Helt jävla fucking slut!

 

Att det är så mycket myyyycket jobb med att måla om en hel lägenhet?! Vi gjorde det iofs väldigt noggrant och grundade ordentligt med spackel och slipning innan vi ens kunde börja måla väggar och tak. Vi hade många vänner som kom och gick under de tre dagarna vi höll på, vilka kämpar! Jag och A hade aldrig klarat det själva (inom rimlig tidsram iaf) och man kunde ju inte alltid räkna med mig. Med min badboll på magen var det riktigt obehagligt att stå på stegar och pallar, för jag kände att min balans var helt jävla oberäknelig. Vid alla jobb som skulle göras på golvlister (målning, tejpning osv) satt jag på golvet och höll på med, ibland kom jag inte upp och låg där som en valross. När jag blev för trött tillhandahöll jag med fika och mat åt alla istället, en något med rimlig uppgift för mig och min badboll.

 

Men NU är allt målat och klart iaf... vitt. Att inte alla bara har vitt hemma!? Allt hade varit så mycket enklare då :) Vi fick upp vår fina tapet i sovrummet med, åh det här kommer bli en kanonlägenhet! Fredag kl 10.00 började vi och söndag klockan 22.00 låste vi och gick.

Nu ska det smått börjas flyttas över saker och beställas möbler så vi har nånstans att lägga sakerna. A jobbar i början på den här veckan så i slutet av veckan flyttar vi det sista och gör första natten där. Senast tisdag ska vi ha lämnat den här lägenheten, så vi har iaf gott om tid.

 

Idag ska jag på tillväxtultraljud, som man gör i v.29 (japp, för nu är vi redan inne i vecka 29!) om man går på specialistmödravården. Atlas har rört sig mycket mindre senaste tiden och jag tror att det har att göra med att han har mindre plats där inne nu. Jag funderar också på om han har vänt sig med huvudet neråt, då jag fått en del sparkar upp mot revbenen (innan var de flesta sparkarna neråt eller åt sidan). Hur som helst så får ultraljudet avgöra detta... och vad min Atlas har för kön... Är det en Atlas eller en Elvie?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0