Gulle er!

Tack för alla fina kommentarer ni lämnar, de som peppar när man är ledsen hjälper mer än ni tror. Jag känner mig mindre ensam när det droppar in en kommentar någon tagit sig tid att skriva. Jättefint, tusen tack!


Kommentarer
Postat av: BlueVelvet

Jag känner precis likadant när jag är nere och det är då man uppskattar sin blogg och sina bloggläsare. Tänk så ensamt det skulle vara utan sin blogg där man får uppmuntran, tips, idéer och massa kärlek för det man skriver!!! Kämpa på gumman!

2011-07-04 @ 11:28:13
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Jenny

Tur att vi har varandra över våra bloggar! ;-))

Så spännande att bebben nu lagt sig med huvudet neråt. Fick du känna på huvudet också? Min barnmorska visade mig och lät mig känna. Det var häftigt samtidigt som jag fick lite panik när jag tänkte att det där ska jag behöva klämma ut!Jag har börjat packa BB-väskan, och fyller på den lite då och då och tar även bort lite saker då och då....känns som jag packar onödiga saker! Hehee...kul! Jag har lagt in nr till SÖS förlossning i min mobil också. Jag ska skriva min förlossningsplan denna veckan, så att det är gjort.Bra jobbat med att möblerna är sålda! Känns alltid skönt att bli av med grejer och rensa ut.Stor kram till dig och håll ut vännen!

2011-07-04 @ 13:25:08
URL: http://trohoppochkerlighet.blogspot.com
Postat av: Marie

Shit vad tiden går, och du har mysigaste magen i världen enligt mig. Kommer gråta en skvätt när Elvie är hos er, så vackert och fint att från en sinnesjuk mängd hormontillskott kommer det en fin fin bebis.. åhh !Själv rullar tiden på, tänker inte så mycket på bebis, jobbar och står i och festar på helgerna. Skönt.Kram på er!

2011-07-04 @ 19:45:08
Postat av: ruht.

Hey, Tack för kramen och kommentaren! Ibland, när allt känns hopplöst så hjälper såna ord. Så tack så jätte jätte mycket!! - Och ett hejdundrans grattis till din fina graviditet!! :]

kram!

2011-07-05 @ 00:53:08
URL: http://labbstorken.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0